Specialist in glas-glas zonnepanelen.
Degelijkheid van Sonnenstromfabrik.

Glas/Glas - Sonnenstromfabrik - NL

Sonnenstromfabrik
Zonnedesk.nl is trotse Premium Partner van Sonnenstromfabrik. Sonnenstromfabrik is een van de modernste fabrikanten van zonnepanelen in Europa en o.a. gespecialiseerd in glas-glas zonnepanelen. De vestiging waar we zij de diverse panelen produceren is al 25 jaar toonaangevend op het gebied van kwaliteit. Kernprestatie-indicatoren van de afgelopen 25 jaar onderstrepen dit duidelijk:

Bedrijfsefficiëntie van de fabriek: > 90%
Tijdige oplevering: 99,5%
Claimpercentage: 0,02%

Zij streven naar uitmuntendheid.
De specialiteit van Sonnenstromfabrik is de panelenserie ‘Excellent glas/glas’ – de productlevensduur van deze panelen is aanzienlijk langer dan die van conventionele zonnepanelen. De Sonnenstromfabrik productie faciliteiten zijn gecontroleerd op minimale CO2-uitstoot. Bij de productie van de “Low Carbon” serie wordt tot 200% CO2 bespaard in vergelijking met de marktstandaard.

De “Brilliant” zonnepanelen serie is speciaal ontwikkeld voor de integratie van zonnepanelen op daken en gevels. Deze modules zijn een combinatie van de hoogste efficiëntie, een strak ontwerp en een gecontroleerde lichttransmissie.

Brede productportefeuille dankzij intelligente productiestrategie.
Sonnenstromfabrik produceert zowel eigen producten onder haar eigen merknaam als panelen voor derden in opdracht van andere fabrikanten. Het assortiment bestaat uit glas/glaspanelen met en zonder frame, standaardpanelen van glas/folie met frames en speciale panelen, zoals niet aan het net gekoppelde panelen en in het dak geïntegreerde panelen.

De hoogste efficiëntie bij de productie
Sonnenstromfabrik maakt gebruik van volledig geautomatiseerde, hoogwaardige productiefaciliteiten. Voor de glas/glas- en speciale panelen heeft het ontwikkelteam van Sonnenstromfabrik speciale machinale oplossingen gevonden, waardoor permanent hoge kwaliteit en proceszekerheid gewaarborgd worden. Het hele productieproces wordt integraal bewaakt. De grondstoffen, componenten en panelen worden uitgebreid getest.