OMVORMERS

Kloppende hart
De omvormer is een essentieel onderdeel van een zonnesysteem. Dit apparaat zorgt ervoor dat de zonnestroom geschikt wordt om in het bedrijf / huis te gebruiken. De afstemming van de omvormer met het vermogen van de zonnepanelen luistert nauw en is voorwaardelijk voor maximale stroomproductie. Zonnedesk configureert en calculeert.

Vroeg op staan en laat naar bed
De ’truc’ is dat de omvormer bij de minste licht instraling al opstart en aan het einde van de dag zo laat mogelijk stopt. Zo optimaliseren wij de productie uren.

Altijd maatwerk
Nog steeds zien we dat er bij con-collega’s gewerkt wordt met ‘standaard sets’ en dat er te weinig aandacht besteed wordt aan het samenstellen van de juiste onderdelen van een zonnesysteem. De combinatie van zonnepanelen met een omvormer bepaalt het rendement van een systeem. Zonnedesk zoekt voor elke situatie de beste oplossing.  Elke situatie is anders. Daarom is een goede inventarisatie van jouw wensen, energieverbruik en omstandigheden van essentieel belang. Op basis hiervan wordt een maatwerk voorstel uitgewerkt.