ZONNEDESK

Onze 'hometown'
Zonnedesk is gevestigd in Dalfsen (Overijssel) en gespecialiseerd in het adviseren en ontwerpen van zonne-energiesystemen van klein tot groot. Wij adviseren en leveren aan agrariërs, MKB-bedrijven, woningcorporaties en particulieren.

Onze mensen
Onze mensen zijn gepassioneerd, houden van humor en zijn een tikkeltje eigenwijs. Vaak doen we de zaken net even anders! Altijd met als doel om jou optimaal te helpen! Wij staan samen met jou stil bij de techniek, producten en merken, maar ook bij eventuele subsidies en fiscale voordelen. Denk bijvoorbeeld  aan de Energie Investeringsaftrek (EIA), Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), de Subsidie Jonge Landbouwers (JOLA), Stimulering Duurzame Energie (SDE+ of SDE++) en teruggave BTW voor eigenaren van zonnepanelen (particulieren). De mensen die bij Zonnedesk werken beschikken daarom over een brede technische en financiële achtergrond. Deze combinatie is vrij uniek in de 'solarmarkt' en stelt ons in staat om jou optimaal te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Onze showroom
Op onze vestiging in Dalfsen hebben we een kleine showroom. Hier kan je onder het genot van een kop koffie diverse zonnepanelen en montagematerialen bekijken en aanraken. Wij zijn namelijk van mening dat het niet meer dan normaal is dat je 'een kijkje bij ons in de keuken hebt gehad' alvorens tot aanschaf over te gaan!

Onze desk
Onze bedrijfsnaam is Zonnedesk. Want jij wordt vanuit één desk geholpen; één aanspreekpunt! En we merken dat onze klanten dit prettig vinden. Wij regelen echt alles (in huis) wat bij de aanschaf (en het rendabel maken!) van een zonnesysteem komt kijken.

Onze waarden
Zonnedesk hecht aan vakkennis, praktijk ervaring, bewezen kwaliteit van producten en merken en veilig werken. Wij doen zelf veel onderzoek naar en analyseren (resultaten van) bestaande zonnesystemen. Hier leren wij van en met deze kennis kunnen we jou nog beter voorlichten en informeren. Wij zien ons zelf als nieuwe economie bedrijf gebaseerd op oude waarden. Voor ons houdt dat in dat er meer is dan 'geld alleen'; wij streven naar prettig zaken doen (win-win relatie in goede sfeer) waarbij het welzijn van mens en het behoud van natuur centraal staat.

Jouw keuze
Overweeg je de aanschaf van zonnepanelen? Wil je weten of het voor jou aantrekkelijk is? Of heb jij reeds een offerte van een andere aanbieder en twijfel je? Neem contact met ons op en ga in gesprek met een adviseur van Zonnedesk. Bel of stuur een e-mail via ons contactformulier!